Haberler

EPDK, Kararı Açıkladı! Konya´nın Üç İlçesine Doğalgaz Yatırımı (Kadınhanı,Ilgın ve Akşehir)
İlçemizin çarşı meydanında tek yönlü ücretli bulunan park alanı kapatılmış olup Cadde üzerinde araç park etmek ve duraklamak yasaktır. Bu kurala uymayanlara İdari para cezası uygulanacaktır.
Konya Büyükşehir Belediyesinin Mahallelerimize Vermiş Olduğu Yangın Söndürme Tankerini Kızılkuyu Muhtarımız Mehmet Ali KARA Beye Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK´ün Katılımıyla Verildi.Hayırlı Uğurlu Olsun.Başkan İlerleyen zamanlarda her mahallemize Yangın söndürme aracımızı kazandıracaklarını ifade etti.
İlçe Belediyemizin araç filosuna bir yenisi daha eklendi. Belediyemizin Temizlik işleri Müdürlüğü hizmetinde çalışacak olan yol süpürme aracı ana cadde ve sokaklarımızda daha hızlı bir şekilde temizlik yapacak ve ilçemizin temiz ve sağlıklı bir ilçe olmasını sağlayacaktır.
Kanal 42´nin yayınladığı yüksel cIRT´ın sunuculuğu nihat çelikkollu´nun yorumladığı amatörün sesi programı saiteli kadınhanı belediyespor kulübü başkanı sayın mehmet nuri ödük´ün öncülüğünde kadınhanı ilçesinde canlı yayınla siz değerli futbol severlerin karşısına çıktı.
Kadınhanı belediyesi ve spor toto teşkilatı tarafından bakıma alınan Kadınhanı ilçe stadı selçukspor maçı öncesi yeni çehresiyle hizmete girdi.
Kadınhanı imam hatip lisesi öğrencileri belediye başkanı mehmet nuri ödük´le özel röportaj yaptılar.