Haberler

Öksüz ve Yetim Çocuklarımıza İftar Yemeği İkram Ettik
Kadınhanı Toplu İftar Yemeğinde Halkımızla Birlikte İftar Yaptık
Şehit Uzman Çavuş Veli ATEŞ Kapalı Pazar Yerimizi Şehitimizin Ailesi ile Birlikte İftar Yemeğinde Buluşarak Açılışını Yaptık.Hayırlı Uğurlu Olsun
21 MAYIS 2016 CUMARTESİ günü sebze pazarımız yeni yerinde kurulacak Tüm Halkımıza Duyurulur
Toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle,10-16 mayıs Engelliler Haftası?nı kutluyor; tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisi nin açılışının 93. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı canı gönülden kutlar, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken; sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamayı dilerim.
Ilcemiz Halk Pazarınin hafta içi bir güne alınması icin yapılan araştırmalar sonucunda Sebze, Tuhafiye ve Hayvan Pazarının CUMARTESİ olarak devam edecektir. Ilcemize Hayirli Olmasini Temenni Ederiz.
Sayın Vekilimiz Hacı Ahmet Özdemir´in katkısıyla Kadınhanı Gençlik Merkezi 2016 yatırım Planı´na alındı. İlçemize hayırlı olsun.
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kadınhanı Belediyesi Tarafından Alabağ,Köylütoğlu,Kurthasanlı,Demiroluk, Pirali,Sögütözü,Yağlıca,Hacımehmetli, Karasevinç,Meydanlı ve Kolukısa Mahallelerimize İtfaiye Arasözleri Mahalle Yetkilililerine Teslim Edildi. Mahallelerimize Hayırlı Uğurlu Olsun.
ENERYA Genel Müdürü Arif KÖSEN Proje Koordinatörleri Esma ASLAN,Ali Değirmenci ve Selma DELİKAN Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK´ü Makamında Ziyaret Ettiler.İlçemize Döşenmesine Başlanılan Doğalgaz Hattı Çalışmalarını Yerinde İncelemede Bulundular.Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.
İlçemize yapılacak olan Doğalgaz İhalesini alan ALÖZ firma yetkilileri Belediye Başkanı Sayın Mehmet Nuri ÖDÜK´ü makamında ziyaret ederek kazı çalışmalarının 15 Mart 2016 tarihinde başlayacağını bildirdiler. İlçemize Hayırlı Olsun
ENERYA Genel Müdürü Arif KÖSEN Bey ve ekibi Kadınhanı İlçemize 2016 Yılında başlayacak olan Doğal Gaz dağıtım çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK ve Başkan Yardımcısı Mehmet KÜÇÜKACAR ile Bilgilendirme toplantısı yaptılar.Kısa süre içinde çalışmalar başlayacaktır. İlçemize hayırlı olsun.
Aydın Mensucat Döşemelik Kumaş AŞ.Sahibi Ahmet AYDIN bey tarafından İlçemize yaptırılacak olan ikinci İmam Hatip Lisesinin(Erkek İmam Hatip Lisesi)Konya Valimiz Muammer Erol,Ahmet AYDIN vekili Protokol İmza Yetkili Halil ÖZCAN ,İl Milli Eğitim Müdürümüz Mukadder Gürsoy ve Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Ödük , İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Yavuz iştirakiyle protokolünü imzaladık. İlçemize, ülkemize, hayırlı olsun.