Kadınhanı Stadımızın Açılışı Yapıldı
6 Aralık 2015

Kadınhanı Stadımızın Açılışı Yapıldı

Geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte bakıma alınan Kadınhanı İlçe Stadyumu düzenlenen törenle açıldı. Tesis açılışına Kadınhanı Kaymakamı Ercan Çiçek, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kadınhanı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Küçükacar, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Ramazan Topuz ve  diğer yetkililer ile takımların temsilcileri katıldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Kadınhanı Belediye Başkanlığının ortaklaşa gerçekleştirdiği tesislerin suni çim zemin tamamlanması ve sahayı çevreleyen bölümlerin ardından futbol oynamaya hazır hale getirildi.

Dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından Kadınhanı Kaymakamı Ercan Çiçek, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kadınhanı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Küçükacar kurdaleyi keserek sezonun 8. haftasında ilk maç oynandı.

Tören öncesinde kısa bir konuşma yapan Kadınhanı Belediyesi ve aynı zamanda Saiteli Kadınhanı Belediyespor başkanı Mehmet Nuri Ödük, "Gerek profesyonel, gerekse amatör müsabakalarda Türk futboluna hizmet etmenin gururu içerisinde 2015-2016 sezonunu 8. Haftasına yetiştirdiğimiz bu tesisleri hizmete sokmanın mutluluğu içerisindeyiz. Stadımız Konya ve Kadınhanı futboluna hayırlı uğurlu olsun" dedi.