KADINHANI KALKINMA ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
22 Nisan 2019

KADINHANI KALKINMA ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KADINHANI´NIN GELİŞİMİ ADINA KONYA´DA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI.

Konya’da Kadınhanı Kalkınma Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştayda ilçenin gelişimi adına tarım, hayvancılık, sanayi ve ticaret konuları ele alındı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, “Kadınhanı´nı arzu edilen noktaya taşıyacaklarını belirterek, "Şehirlerin en büyük sorunu vizyon sorunudur. Geleceği planlama sorunudur. Dünya´da ve ülkemizde şehirler yarışına, şimdi ilçelerde katılmıştır. Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere, sanayi, ticaret ve turizm konularında ilçemizin gelişimine yönelik yeni fikirler üretmek yeni stratejiler geliştirmek için hep beraber takım anlayışı içerisinde ilçemizi arzu edilen yere getirmek istiyoruz. " dedi.

Akdemiysen ve iş adamlarının da katıldığı çalıştayda ortak akıl vurgusu yapan Başkan Badem konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Başarıya giden yol ortak akıl ve işbirliğinden geçer. Ortak hareket etmeyenler, birlik ve beraberlik içerisinde olmayanlar en önemlisi de bilgi birikimliliğine değer vermeyenlerin başarılı olması mümkün olmamıştır. Bu çalıştayında bu amaca hizmet edeceğini, yeni fikirler ve hünerlerinin Kadınhanı için bir yol haritası oluşturacağına canı gönülden inanıyorum."

Çalıştaya katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Kadınhanı Belediye Başkanı

Mehmet BADEM