Haberler

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kadınhanı Belediyesi Tarafından Alabağ,Köylütoğlu,Kurthasanlı,Demiroluk, Pirali,Sögütözü,Yağlıca,Hacımehmetli, Karasevinç,Meydanlı ve Kolukısa Mahallelerimize İtfaiye Arasözleri Mahalle Yetkilililerine Teslim Edildi. Mahallelerimize Hayırlı Uğurlu Olsun.
ENERYA Genel Müdürü Arif KÖSEN Proje Koordinatörleri Esma ASLAN,Ali Değirmenci ve Selma DELİKAN Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK´ü Makamında Ziyaret Ettiler.İlçemize Döşenmesine Başlanılan Doğalgaz Hattı Çalışmalarını Yerinde İncelemede Bulundular.Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.
İlçemize yapılacak olan Doğalgaz İhalesini alan ALÖZ firma yetkilileri Belediye Başkanı Sayın Mehmet Nuri ÖDÜK´ü makamında ziyaret ederek kazı çalışmalarının 15 Mart 2016 tarihinde başlayacağını bildirdiler. İlçemize Hayırlı Olsun
ENERYA Genel Müdürü Arif KÖSEN Bey ve ekibi Kadınhanı İlçemize 2016 Yılında başlayacak olan Doğal Gaz dağıtım çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK ve Başkan Yardımcısı Mehmet KÜÇÜKACAR ile Bilgilendirme toplantısı yaptılar.Kısa süre içinde çalışmalar başlayacaktır. İlçemize hayırlı olsun.
Aydın Mensucat Döşemelik Kumaş AŞ.Sahibi Ahmet AYDIN bey tarafından İlçemize yaptırılacak olan ikinci İmam Hatip Lisesinin(Erkek İmam Hatip Lisesi)Konya Valimiz Muammer Erol,Ahmet AYDIN vekili Protokol İmza Yetkili Halil ÖZCAN ,İl Milli Eğitim Müdürümüz Mukadder Gürsoy ve Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Ödük , İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Yavuz iştirakiyle protokolünü imzaladık. İlçemize, ülkemize, hayırlı olsun.
EPDK, Kararı Açıkladı! Konya´nın Üç İlçesine Doğalgaz Yatırımı (Kadınhanı,Ilgın ve Akşehir)
İlçemizin çarşı meydanında tek yönlü ücretli bulunan park alanı kapatılmış olup Cadde üzerinde araç park etmek ve duraklamak yasaktır. Bu kurala uymayanlara İdari para cezası uygulanacaktır.
Konya Büyükşehir Belediyesinin Mahallelerimize Vermiş Olduğu Yangın Söndürme Tankerini Kızılkuyu Muhtarımız Mehmet Ali KARA Beye Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK´ün Katılımıyla Verildi.Hayırlı Uğurlu Olsun.Başkan İlerleyen zamanlarda her mahallemize Yangın söndürme aracımızı kazandıracaklarını ifade etti.
İlçe Belediyemizin araç filosuna bir yenisi daha eklendi. Belediyemizin Temizlik işleri Müdürlüğü hizmetinde çalışacak olan yol süpürme aracı ana cadde ve sokaklarımızda daha hızlı bir şekilde temizlik yapacak ve ilçemizin temiz ve sağlıklı bir ilçe olmasını sağlayacaktır.
Kanal 42´nin yayınladığı yüksel cIRT´ın sunuculuğu nihat çelikkollu´nun yorumladığı amatörün sesi programı saiteli kadınhanı belediyespor kulübü başkanı sayın mehmet nuri ödük´ün öncülüğünde kadınhanı ilçesinde canlı yayınla siz değerli futbol severlerin karşısına çıktı.
Kadınhanı belediyesi ve spor toto teşkilatı tarafından bakıma alınan Kadınhanı ilçe stadı selçukspor maçı öncesi yeni çehresiyle hizmete girdi.
Kadınhanı imam hatip lisesi öğrencileri belediye başkanı mehmet nuri ödük´le özel röportaj yaptılar.

info@kadinhani.bel.tr