ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜ (GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI)
19 Eylül 2017

ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜ (GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI)

Bugün ülkemizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğünü, şehit ve gazilerimizin vermiş oldukları ulvi mücadeleye borçluyuz. Milli birlik ve beraberliğimizi korumak, ülkemizin güvenliğini sağlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan gazilerimiz, milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yere sahip olacaktır.

Bu millet, gazi millettir. Bugüne kadar gerek sınırlarımız içinden gerekse dışından karşılaştığı zorlukları her defasında azim ve kararlılığıyla, kahramanlığıyla aşmasını bilmiştir. İstiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e ´Müşir´ ve ´Gazi´ unvanı verilişinin yıl dönümü ve Gaziler Günü münasebetiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, devletimizin bekası için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş olanlara Allah´tan rahmet diliyorum. Gazilerimizin ve şehitlerimizin, ailelerinin gururlarına ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyorum.

Mehmet Nuri ÖDÜK