Duyurular

Gıda TARIM ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği´nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA´nın Kırsal Kalkınma Bileşeni (IPARD II ) kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 12.06.2017 tarihinde İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
Karakaya Mahallesi 472 ada 5 nolu Parsel İmar Planı Değişikliği
Sosyal medya platformlarının gücünden yararlanarak, İlimizin coğrafi, tarihi,kültürel ve turizm potansiyelinin Dünya genelinde tanıtılması amacı ile "Instagram yarışması düzenlenmektedir. Söz konusu yarışma 19 Nisan-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Muğla İl sınırları içerisinde çekilmiş fotoğrafların İnstagramda paylaşımları ile gerçekleşecektir.
Kadınhanı İlçesi Osmancık Mahallesi İmar Plan Değişikliği
İlçemizin çarşı meydanında tek yönlü ücretli bulunan park alanı kapatılmış olup Cadde üzerinde araç park etmek ve duraklamak yasaktır. Bu kurala uymayanlara İdari para cezası uygulanacaktır.

info@kadinhani.bel.tr